ZA 20. OBLJETNICU RADA DOBILI – AUTOMOBIL! ‘Kad bi svi tako poštivali svoje radnike…’

ZA 20. OBLJETNICU RADA DOBILI – AUTOMOBIL! ‘Kad bi svi tako poštivali svoje radnike…’

- in Biznis, Vijesti

Svake 20. obljetnice rada u njihovoj tvrtki zaposlenici od svojih gazda dobivaju vrijedne poklone

Vladimir i Ksenija Ćurić, poduzetnici iz Kloštra Podravskog pokraj Đurđevca, već se dugi niz godina drže tradicije kojom se malo koji poslodavac može pohvaliti.

Naime, svake 20. obljetnice rada u njihovoj tvrtki zaposlenici od svojih gazda dobivaju vrijedne poklone. Tako su Ćurići za radni jubilej Krunoslavu Bartovčaku i Krunoslavu Gabriću poklonili automobil Smart, a pokrili su im i troškove registracije.

Ranije je svoj Smart dobio i njihov jubilarac Ivan Vinković. Inače, riječ je o poduzetnicima koji se bave proizvodnjom stolarije.

“Ostvarili smo obećanje da će dobro poslovanje osjetiti i naši radnici. Nama je normalno radnike nagraditi za lojalnost i dobar radni učinak i ne smatramo da smo napravili nešto veliko”, rekao je Vladimir Ćurić za Podravski.hr.

Želja je obitelji Ćurić i ostalim radnicima pokloniti auto kada dođu do radnog jubileja.

“Nadamo se da će posao i dalje ići dobro. Sve dok bude tako, to će osjetiti i radnici”, dodao je Vladimir.

“Naši šefovi najbolji su u Hrvatskoj i tu nema dvojbe. Znali smo da ćemo za jubilej dobiti aute jer su to najavili lani kad je Ivan Vinković bio prvi jubilarac s 20 godina, te su mu poklonili Smart”, prokomentirali su zadovoljni radnici.

“Kad bi i drugi poslodavci tako cijenili i poštivali svoje radnike, onda Hrvatska sigurno ne bi imala problema sa iseljavanjem”, dodao je nagrađeni dvojac.
Vijesti.hr
Foto: Podravski.hr

Komentari