ZA SVAKU OSUDU: HGSS-ovci pokradeni dok su spašavali dječaka!

ZA SVAKU OSUDU: HGSS-ovci pokradeni dok su spašavali dječaka!

- in Crna kronika, Na rubu

‘Nadamo se da ti naša pomoć nikad neće trebati, a ako ti ipak bude trebala dobit ćeš je. Besplatno. Jer ipak si na to od nas navikao, stoji u objavi HGSS-a

Volonterima dubrovačkog HGSS-a netko je ukrao rezervni kotač vozila s prikolice dok su oni neki dan tražili 16-godišnjeg dečka koji je nestao na Visovačkom jezeru.

Vijest je prvi put u petak objavljena na Facebook stranici šibenskog HGSS-a gdje su siroti ljudi apelirali da im se taj kotač vrati.

“Neznanom ‘junaku’ koji nam je otuđio treći kotač s prikolice želim poručiti da se može ponositi sa svojim djelom i postupkom. Jer dok smo mi sudjelovali u potrazi, ‘junak’ je bio toliko dobar i sposoban i ‘poslužio se’ našim kotačem. ‘Junače’, samo da ti skrenem pozornost i kažem da mi nismo profesionalci koji imaju 10,000.00 kuna plaće i kojima je ovo posao. Mi smo volonteri koji smo ostavili svoje obitelji, uzeli godišnji i došli kako bi nekome pomogli. Besplatno. A ti si nama uzeo kotač. Besplatno. I za kraj, nadamo se da ti naša pomoć nikad neće trebati, a ako ti ipak bude trebala dobit ćeš je. Besplatno. Jer ipak si na to od nas navikao. Tebi i tvojima sretan i blagoslovljen Uskrs žele pripadnici HGSS Stanice Dubrovnik”, stoji u objavi HGSS-a.

Poštovani nepoznati, danas ste sa trailera HGSS Stanice Dubrovnik koja pomaže u potrazi za nestalim mladićem na…

Objavljuje HGSS Stanica Šibenik30. ožujka 2018

Bez komentara

Objavljuje HGSS Stanica Šibenik31. ožujka 2018

Vijesti.hr
Foto: HGSS

Komentari