(VIDEO) HNK RIJEKA: Mišković želi Keka za “višeg savjetnika” u Klubu, igračima sankcije

(VIDEO) HNK RIJEKA: Mišković želi Keka za “višeg savjetnika” u Klubu, igračima sankcije

- in HNK Rijeka, Sport
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na današnjoj podnevnoj konferenciji za medije predsjednik Uprave HNK Rijeke Damir Mišković iznio je planove Kluba za budućnost

“Ime novog trenera još neko vrijeme neće biti poznato jer se u Klubu još nije stiglo ni razmišljati o tome nakon sinoćnje iznenadne ostavke Matjaža Keka”, rekao je Damir Mišković, predsjednik Uprave HNK Rijeke okupljenim predstavnicima medija.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Uvodno, rekao je kako mu je žao zbog Kekove ostavke… “ali moramo ići naprijed. Od srca zahvaljujem Matjažu Keku s kojim sam bio u prisnim odnosima. Dovoljno smo ozbiljni ljudi da shvatimo kada je priči došao kraj. S Kekom sam mnogo razgovarao i znali smo na čemu smo kada mi je priopćeno da podnosi neopozivu ostavku”.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Matjaž Kek ostavku je podnio sinoć nakon poraza u utakmici s Goricom (OVDJE) koji je ujedno značio i šestu prvenstvenu utakmicu zaredom bez pobjede.

“Dao nam je više sreće, manje tuge, u svim rezultatskim uspjesima i ovim putem još jednom mu se od srca zahvaljujem u ime svih Riječanki i Riječana, navijača koji vole klub i Rijeku, u ime svih djelatnika kluba, i na kraju u svoje ime obzirom da sam osobno s njime najviše i najuže surađivao”, rekao je predsjednik Rijeke

“Ponosan sam na činjenicu da je upravo trener Rijeke najdugovječniji trener lige novijeg doba. Nadam se da ćemo ponovno u budućnosti postići istu dugoročnu stabilnost, to je svakako jedan od ciljeva kluba”, ustvrdio je Mišković.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Matjažu Keku vrata Kluba  uvijek su otvorena. Nisam o ovome s njim još razgovarao, no velika želja mi je da ostane moj savjetnik za sportska pitanja”, dodao je Mišković koji sada već bivšem treneru HNK Rijeke želi dati vremena da se odmori a onda mu iznijeti neke svoje ideje kako da slovenski stručnjak ostane i dalje poslovno vezan uz HNK Rijeku.

HNK Rijeka: Konferencija za medije povodom odlaska Matjaža Keka, govori predsjednik Uprave Damir Mišković

Objavljuje Riječanin – RI portal u Nedjelja, 7. listopada 2018.

“Dugoročni planovi HNK Rijeke ostaju nepromijenjeni, ma tko došao za trenera. Rijeka u idućem petogodišnjem razdoblju želi biti u vrhu hrvatskog nogometa i stalan sudionik kvalifikacija za europska natjecanja. Pored toga, želja je u tom razdoblju promovirati u prvotimce barem petoricu igrača iz našeg omladinskog pogona, ne toliko iz financijskih razloga koliko iz želje da “guramo” talente iz našega kraja. Ali Hrvatska je mala, mogu to biti i mladi igrači iz drugih dijelova zemlje koji prihvate naše ambicije i način sportskog razmišljanja”, dodao je Mišković.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

VIDEO DANA:

Komentari